Cookiepolitik

Guma Gruppen ApS
www.streetplay.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark
CVR: 2708 5687
Email: mail@streetplay.dk
Telefon: 2896 2909

Hvad er Cookies?
En Cookie er en tekstfil, som lagres på din computer el. tilsvarende, for at den skal kunne genkendes.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores Cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvordan sletter eller blokerer jeg for Cookies?
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox browser
Google Chrome browser
Opera browser
Safari browser

Formål med Cookies på vores webshop:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine favoritter og indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores webshop og for at kunne optimere vores sortiment.

Google Analytics
Vores webshop bruger Cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på webshoppen.
Du kan fravælge Cookies fra Google Analytics her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger
Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du  selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb, eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, email, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af webshoppen. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, kan du tilgå denne side på vores hjemmeside: Data adgang, ellers kan du rette henvendelse på mail@streetplay.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsel via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores webshop.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. D kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondataloves § 58, stk. 1.

Du kan se hvilke oplysninger der er registeret om dig her: Data adgang

Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Stiga Court Slam Junior Mobil Basketsystem
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding American TUBE Sportstaske Rød
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Goliat Sort Basketkurv med net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback System Str.M
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Q4 KONQUER PRO GRIP Outdoor basketball str.7
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
FREETIME STREET GAME MOBIL BASKETSYSTEM
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback Pro System Str.XL
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder hånd BallonWall i hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med USA net i 3 farver
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Kensiz Street Player Junior Mobil Basketstander
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Street med kurv og basketbold
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade BROOKLYN 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Q4 Specialist Mobil Basketsystem
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade BROOKLYN 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
SKLZ Basketball Kick Out basketball return
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Basketbold ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Basketboldholder ORGANIZER i stål - Hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder hånd BallonWall i hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Foldbar Udskiftningsbænk til 3 personer i rød
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Kensiz Street Player Mobil Basketstander
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade BROOKLYN 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Marble Outdoor Basketball Str.7
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
SKLZ Basketball Kick Out basketball return
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Goliat Sort Basketkurv med net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder til væg
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Pro Court 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Marble Outdoor Basketball Str.7
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Basketbold ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
spalding Phantom SGT basketbold
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketball Backpack Victoriouz Grøn
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Platinum Portable Basketball System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Pro tennisnet 6.10 meter
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Select Double Action Boldpumpe
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Boldpumpe med slange
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Pro Court 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade med pro dunkekurv og net str.135 x 90 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder til væg
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Basketbold ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Str.120 x 90 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
fodboldmål til børn i haven
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Super cool rygsæk/backpack sportstaske med plads til bolden i forrummet. Stort og lille forrum til sportstøj eller sko samt 2 side lommer til vandflasker eller andet gear. Udgang til headset i toppen af tasken. Victoriouz Sportstaske er af meget høj kvalitet samt vaskbart matriale. Taskemål: 46x31x19 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Galaxy Dunke Basketkurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Camouflage
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med stålnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
SKLZ Basketball Kick Out basketball return
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Kensiz Street Player Junior Mobil Basketstander
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Camouflage
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding American TUBE Sportstaske Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med USA net i 3 farver
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback Pro System Str.XL
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On Basketballnet i Rød - 5mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med USA net i 3 farver
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Victoriouz Basketball holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Super cool rygsæk/backpack sportstaske med plads til bolden i forrummet. Stort og lille forrum til sportstøj eller sko samt 2 side lommer til vandflasker eller andet gear. Udgang til headset i toppen af tasken. Victoriouz Sportstaske er af meget høj kvalitet samt vaskbart materiale.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On Basketballnet i Rød - 5mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Galaxy Dunke Basketkurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Mini Pro XL Akryl Basketplade med dunke kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Family Junior Mobil Basketsystem
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Grøn
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade med pro dunkekurv og net str.135 x 90 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Basketbane kit
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback System Str.M
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketball D-Man
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Platinum Portable Basketball System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketball Point-Shot afstandsplader
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Super cool rygsæk/backpack sportstaske med plads til bolden i forrummet. Stort og lille forrum til sportstøj eller sko samt 2 side lommer til vandflasker eller andet gear. Udgang til headset i toppen af tasken. Victoriouz Sportstaske er af meget høj kvalitet samt vaskbart materiale.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo