Velkommen til Streetplay.dk

Hos Streetplay.dk kan du købe basketkurve, basketbolde, basketstandere, fodboldmål, sportstelte og meget andet godt sportsudstyr til private, skoler, klubber og virksomheder. Bare indenfor basketball og fodboldmål har vi Danmarks største udvalg.
Ca. 45000 kunder igennem vores 8 år kan ikke tage fejl. Vi er bedst til alt det sjove. Tag en hyggelig tur rundt i webshoppen og lad dig friste til et godt køb eller et super tilbud til den helt rigtige pris.
Streetplay.dk er åben 24/7 så du kan handle lige når det passer dig.

Få din bestilling sendt direkte til din hoveddør indenfor 2 dage. 

Gratis levering:

Vi tilbyder GRATIS levering på hele dit køb, når du køber for mere end 499 kr.

Alle kan købe hos Streetplay.dk

Vi har specialiseret os i salg til private, virksomheder, skoler, fritidsklubber, børnehaver, sportsklubber, samt basketball klubber i hele Danmark og Sverige. Alle er velkommen til at handle hos Streetplay.dk

Nem afhentning

Ønsker du at spare penge på fragten, har du nu mulighed for at afhente din bestilling hos Streetplay.dk. Når vi har modtaget din bestilling i webshoppen, kontakter vi dig for aftale omkring afhentning.

Sikker webhandel hos Streetplay.dk

Vi er godkendt af E-handelsfonden med e-mærket fordi vi ønsker at vise alle vores kunder, at Streetplay.dk drives indenfor de lovgivningsmæssige rammer, og vi er en 100% sikker webbutik, hvor kunderne kan være trygge ved at handle. Du kan også se vores flotte anmeldelser på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores webshop, eller andre ting du tror vi kunne være behjælpelige med, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på telefon +45 28962909 eller på mail: mail@streetplay.dk

Streetplay satser på høj kundeservice i form af

1. Hurtig levering

2. Kvalitets produkter

3. Kendskab til alle produkter i shoppen

4. Konkurrence dygtige priser

5. Ærlig kundeservice