Datapolitik

  1. Generelt og dataansvarlig

1.1 Denne politik om behandling af persondata (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Streetplay.dk (“Streetplay”, “os”, “vores”, “vi” “Guma Gruppen”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for persondata, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via www.streetplay.dk (“Hjemmesiden”).

1.3 Dataansvarlig for hjemmesiden er Guma Gruppen ApS. Kontaktoplysningerne er anført under pkt. 6 nedenfor

  1. Hvilke persondata indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget

2.1 Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Det kan være, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer mv. Vi indsamler også cookies. Du kan læse mere om cookies nedenfor.

2.2 Brug af webshop

2.3 Når du handler i vores webshops registrerer vi dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Vi kan foretage kundetilfredshedsundersøgelser samt og opfordre dig til at vurdere os på fx TrustPilot hjemmeside. Har vi dit samtykke, kan vi også bruge oplysningerne til markedsføring, herunder til at minde dig om igangværende bestillinger, der ikke er færdiggjorte.

2.3.1 Formålet, er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, samt administrere dine rettigheder til fx at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingerne er således aftalen med dig og lovkrav.

2.4 Nyhedsbrev

2.4.1 Tilmelder du dig vores nyhedsbreve, indsamler vi med dit samtykke oplysninger om dit navn, din e-mail adresse og din interesse for sportsprodukter. Formålet er at kunne levere tilbud, målrettet markedsføring, information og servicemails til dig. Vi kan profilere dig på baggrund af dine oplysninger, dine indkøbshistorik, og evt. cookies for evt. at kunne sende målrettet markedsføring på produkter mv. der kan være interessant for dig.

2.5 Kontakt via web eller chat

Hvis du kontakter os fx om en ordre, forespørgsel eller klage, behandler vi dine identifikationsoplysninger som fx navn, e-mail, samt evt. persondata om dig, som du afgiver ved henvendelse. Formålet er kundeservice, besvare forespørgsler, håndtering af klager mv. Vores grundlag kan være i aftalen med dig som kunde, vores legitime interesse i at forsvare os mod et retskrav eller gøre et retskrav gældende, og/eller pligter efter lovgivningen.

2.6 Denne hjemmeside bruger også cookies. Se venligst vores Cookie politik i pkt. 4.

  1. Børns persondatabeskyttelse

3.1 Vi er opmærksomme på det særlige behov for persondatabeskyttelse omkring børn.

3.2 Vi indsamler ikke vidende oplysninger om børn under 13 år, med mindre værge eller forældremyndighedsindehaverens samtykke foreligger. Hvis du mener at vi har indsamlet persondata om børn under 13 år, beder vi dig kontakte os med henblik på sletning.

  1. Cookies

4.1 Hvad er cookies?

4.1.1 Denne hjemmeside fungerer, ligesom de fleste andre hjemmesider, bedst, hvis du tillader brug af cookies. Cookies kan indeholde persondata, men kan også blot indeholde rent teknisk information. Når du besøger vores hjemmeside sætter vi med dit samtykke cookies på din computer.

4.1.2 En cookie er en lille tekstfil som sendes fra web-serveren til webbrowseren (eksempelvis Chrome eller Internet Explorer). Denne cookie gør det muligt for hjemmesiden eller serveren at indsamle specifik, men begrænset information fra webbrowseren om den besøgende, dig.

4.2 Hvordan bruger vi cookies?

4.2.1 Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske dig, når du besøger hjemmesiden igen og til at huske, hvilke sider, og hvilke særlige indstillinger, som du måske har valgt undervejs – vi kan bruge de oplysninger til at personliggøre det indhold, der bliver vist dig eller at undgå, at eksempelvis en pop-up bliver vist to gange.

4.2.2 Vi registrerer fx hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, og informationer om din computer. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, udarbejde statistik over den nærmere brug af hjemmesiden, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting, til dig. Vores retsgrundlag for denne behandling er dit samtykke til cookies og vores legitime interesse i markedsføring.

4.2.3 Vi gør brug af forskellige typer cookies på dette site. Der er førstepart cookies, som vi sætter, og så er er der tredjepartscookies, som vi tillader en tredjepart sætter via din brug af vores hjemmeside. De varierer fra langsigtede cookies (for at huske dig og dine præferencer) til kortsigtede eller sessionsbaserede cookies, som udløber, når du lukker dit vindue i browseren.
4.2.4 Vi kan også bruge en række værktøjer fra sociale medier – både tredjeparts og specialbyggede – for at øge brugerinteraktion på vores site (eksempelvis “Like”, “Share” eller “Tweet).

4.2.5 Hvis du allerede benytter disse platforme, vil deres cookies muligvis blive omstillet til vores site og linket til din brugerkonto. I det tilfælde vil data kunne bruges til at tilpasse visse reklamer eller funktioner på det pågældende site baseret på din brug af deres service fra sitet.

4.2.6 Vi kan gøre brug af andre tredjeparts-cookies (indstillet fra andre websites, som eksempelvis Google) til at indsamle og opbevare anonyme statistikker om browsing-mønstre eller hjemmesideadfærd og opbygge en demografisk profil. Den data er indsamlet sammen med andres besøgsdata for at danne en kollektiv analyserapport. Det er vigtigt at bemærke, at denne data ikke er personligt identificerbar og udelukkende bruges til rapportering/statistiske formål.

4.3 Hvad, hvis jeg ikke ønsker cookies?

4.3.1 Du er ikke forpligtet til at acceptere cookies fra vores hjemmeside, og de fleste browsere giver dig mulighed for at afvise dem. Hvis du ønsker at vide, hvordan du gør dette, skal du se på Hjælp I menuen på din browser eller kontakte din systemadministrator. Du skal dog bemærke, at hvis du afviser cookies, vil visse tjenester eller sider på denne hjemmeside ikke være tilgængelige for dig, eller måske ikke fungere efter hensigten.

  1. Hvem deler vi dine persondata med?

5.1 Selvstændigt dataansvarlige

5.1.1 Vi videregiver dine persondata, når det er nødvendigt for at levere varer til dig. I så fald vil dit navn, (leverings)adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker kunne videregives til en eller flere transportører, der forestår den fysiske levering.

5.1.2 Ved køb eller henvendelse til os om ikke-lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

5.2 Databehandlere

5.2.1 Vi overlader persondata til databehandlere, der udelukkende behandler personoplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, herunder sikret, at de er underlagt fortrolighed.

5.2.2 Databehandlere kan være placeret i EU/EØS eller i lande, hvis vi har tilstrækkelige garantier for, at dine personoplysninger er undergivet fornøden behandlingssikkerhed. Vi benytter databehandlere til fx teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Fire af disse databehandlere er beliggende i USA (Google, Facebook, Snap Inc. og Rocket Science Group LLC). De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem deres certificering under EU-U.S. Privacy Shield.

  1. Dine rettigheder som registreret

6.1 Du har ret til at få adgang til dine persondata.

6.1.1 Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til mv. Du kan bede om kopi af disse persondata. Adgangen kan være begrænset af hensyn til andre personers rettigheder, som følge af forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

6.1.2 Du kan i visse tilfælde også have ret til at få dine data udleveret i en elektronisk kopi eller overfør til en anden dataansvarlig, når behandlingen sker på samtykke eller kontrakt (såkaldt dataportabilitet).

6.2 Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet.

6.2.1 Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

6.2.2 I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

6.2.3 Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

6.3 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.

6.3.1 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

6.4 Ret til at tilbagekalde dit samtykke.

6.4.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af persondata. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du gøre det direkte via fx den e-mail, vi har sendt dig eller ved at kontakte os.

6.5 Hvordan gør du brug af dine rettigheder?

6.5.1 Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os.

6.6 Klage

6.6.1 Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K over vores behandling af dine persondata. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

  1. Kontaktoplysninger

7.1 Hvis du har spørgsmål eller ønsker bruge dine rettigheder, kan du kontakte os.

Guma Gruppen ApS
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark

Tlf. nr.: 28 96 29 09
E-mail: mail@streetplay.dk

  1. Sletning af persondata

8.1 Oplysninger indsamlet ved brug af cookies mv. slettes i henhold til oversigten i punkt 4.

8.2 Hvis du trækker dit samtykke til nyhedsbrev tilbage registrerer vi dette og sender ikke yderligere kommunikation. Vi gemmer oplysninger om din framelding, så længe vi i medfør af lovgivningen skal kunne dokumentere dette.

8.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden vil blive opbevaret i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

  1. Sikkerhed

9.1 Vi har naturligvis truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

9.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

  1. Ændringer i Persondatapolitikken

10.1 Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt at ændre Persondatapolitikken og giver i så fald meddelelse på hjemmesiden med et passende varsel og/eller på de enkelte tjenester, når dette er relevant.

10.2 Den til enhver tid gældende politik er tilgængelig på hjemmesiden og de relevante tjenester.

Du kan se hvilke oplysninger der er registeret om dig her: Data adgang

Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Stiga Court Slam Junior Mobil Basketsystem
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding American TUBE Sportstaske Rød
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Goliat Sort Basketkurv med net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback System Str.M
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Q4 KONQUER PRO GRIP Outdoor basketball str.7
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
FREETIME STREET GAME MOBIL BASKETSYSTEM
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback Pro System Str.XL
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder hånd BallonWall i hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med USA net i 3 farver
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Kensiz Street Player Junior Mobil Basketstander
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Street med kurv og basketbold
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade BROOKLYN 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Q4 Specialist Mobil Basketsystem
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade BROOKLYN 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
SKLZ Basketball Kick Out basketball return
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Basketbold ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Basketboldholder ORGANIZER i stål - Hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder hånd BallonWall i hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Foldbar Udskiftningsbænk til 3 personer i rød
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Kensiz Street Player Mobil Basketstander
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade BROOKLYN 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Marble Outdoor Basketball Str.7
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
SKLZ Basketball Kick Out basketball return
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Goliat Sort Basketkurv med net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder til væg
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Pro Court 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Marble Outdoor Basketball Str.7
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Basketbold ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
spalding Phantom SGT basketbold
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketball Backpack Victoriouz Grøn
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Platinum Portable Basketball System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Pro tennisnet 6.10 meter
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Select Double Action Boldpumpe
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Boldpumpe med slange
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Pro Court 44 Hoop med kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade med pro dunkekurv og net str.135 x 90 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
boldholder til væg
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Basketbold ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade Str.120 x 90 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
fodboldmål til børn i haven
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Super cool rygsæk/backpack sportstaske med plads til bolden i forrummet. Stort og lille forrum til sportstøj eller sko samt 2 side lommer til vandflasker eller andet gear. Udgang til headset i toppen af tasken. Victoriouz Sportstaske er af meget høj kvalitet samt vaskbart matriale. Taskemål: 46x31x19 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med net i hvid farve
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Galaxy Dunke Basketkurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Camouflage
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med stålnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
SKLZ Basketball Kick Out basketball return
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Kensiz Street Player Junior Mobil Basketstander
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Camouflage
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding American TUBE Sportstaske Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med USA net i 3 farver
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback Pro System Str.XL
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On Basketballnet i Rød - 5mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Lux Basketkurv med USA net i 3 farver
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 Stk Victoriouz Basketball holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Super cool rygsæk/backpack sportstaske med plads til bolden i forrummet. Stort og lille forrum til sportstøj eller sko samt 2 side lommer til vandflasker eller andet gear. Udgang til headset i toppen af tasken. Victoriouz Sportstaske er af meget høj kvalitet samt vaskbart materiale.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On Basketballnet i Rød - 5mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Galaxy Dunke Basketkurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Mini Pro XL Akryl Basketplade med dunke kurv
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Family Junior Mobil Basketsystem
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 Stk Victoriouz Basketball Holder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
NBA Dunke Basketball kurv med alt-vejr net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sport og tilskuere telt i Grøn
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Rebounder Kickback Pro System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Game On NBA Basketballnet i Gul - 4mm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Dette basketballnet er håndbundet af 4mm nylonsnor i sort farve og har en brudstyrke på 120 kg pr tråd. Nettet er bundet med 12 så det passer til alle basketkurve med 12 kroge. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketplade med pro dunkekurv og net str.135 x 90 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Basketbane kit
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Basketball stål net
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodbold Rebounder Kickback System Str.M
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Streetplay Pro Basketballnet
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketball D-Man
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
3 farvet basketball net. Solid og holdbar håndbundet kurvenet. God kraftig kvalitet der holder længe og passer til alle slags basketkurve med 12 kroge. Tåler alt slags vejr. Længde på nettet er 58 cm.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Spalding NBA Platinum Portable Basketball System
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Basketball Point-Shot afstandsplader
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Super cool rygsæk/backpack sportstaske med plads til bolden i forrummet. Stort og lille forrum til sportstøj eller sko samt 2 side lommer til vandflasker eller andet gear. Udgang til headset i toppen af tasken. Victoriouz Sportstaske er af meget høj kvalitet samt vaskbart materiale.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo