LEVERINGSPRISER

Du kan vælge imellem følgende leveringsmuligheder.

 GLS Pakkeshop (40 DKK pr. ordre)
Din pakke vil blive leveret til en pakke shop tæt på din bopæl efter eget valg.

GLS Erhvervspakke (50 DKK pr. ordre)
Din pakke vil blive leveret til din arbejdsplads.

GLS Privatpakke  (55 DKK pr. ordre)
Din pakke vil blive leveret til din bopæl.

Afhentning af bestillinger på vores lager i Ishøj: 0,00 DKK

Ved køb af varer for 499 DKK eller derover, leveres varerne gratis.

Købte varer vil under normale omstændigheder blive leveret indenfor 1-2 arbejdsdage i hele Danmark med GLS til pakkeshop, privatadresse eller erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for ved bestillingen at vælge en anden leveringsadresse (f.eks. din arbejdsplads), hvor du har mulighed for at modtage pakken. Du har også mulighed for at skrive hvor varen må stilles ved din bopæl, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen ved leveringen. Dette sker dog på eget ansvar. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf 28962909 eller mail@streetplay.dk hvis du har spørgsmål til din levering.
Streetplay.dk sælger kun kvalitets produkter, som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret. Fortryder du købet efter de første 14 dage efter modtagelse, kan du stadig returnere købte varer i ubegrænset tid efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original, ubeskadiget emballage – Det kalder vi god service.


NEM AFHENTNING

Det er også muligt at afhente sin bestilling hos Streetplay. Når vi har modtaget dit køb i webshoppen og bestillingen er klar til afhentning, vil du blive kontaktet af vores kundeservice omkring afhentning på vores lager i Ishøj.

AFHENTNINGSADRESSE

Streetplay.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark