[ Du kan bytte dit køb i 365 dage efter købet. Det kalder vi god service ]

Gratis levering ved køb over 699.-

 

Du kan vælge imellem følgende leveringsmuligheder.

Fragtpriser:
GLS pakkeshop. Hurtig levering: 39 kr. 
GLS levering hjem til dig – Hurtig levering: 50 kr.
GLS til arbejdsplads – Hurtig Levering: 50 kr.
Nyhed: Afhentning på vores lager i Kastrup: Gratis.

Købte varer vil under normale omstændigheder blive leveret indenfor 2 arbejdsdage i hele Danmark med GLS til pakkeshop, privatadresse eller erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for ved bestillingen at vælge en anden leveringsadresse, hvor du har mulighed for at modtage pakken. Du har også mulighed for at skrive hvor varen må stilles ved din bopæl, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen ved leveringen. Dette sker dog på eget ansvar. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf 28962909 eller mail@streetplay.dk hvis du har spørgsmål til din levering.

 

NEM AFHENTNING
Det er også muligt at afhente sin bestilling hos Streetplay.
Når vi har modtaget dit køb i webshoppen og bestillingen er klar til afhentning, vil du blive kontaktet af vores kundeservice omkring afhentning på vores lager i Kastrup.

AFHENTNINGSADRESSE:

Streetplay.dk

Hornevej 7
2770 Kastrup
Danmark

Streetplay.dk sælger kun kvalitets produkter, som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret. Fortryder du købet efter de første 14 dage efter modtagelse, kan du stadig returnere købte varer i 365 dage efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original, ubeskadiget emballage – Det kalder vi god service.